Wie is Siljan?

quotes-open Wie geeft Siljan meerwaarde?
Een ondernemersdochter met
passie voor het MKB! quotes-close

Aangenaam! Mijn naam is Christina Draaisma. Als (klein)dochter uit een Friese ondernemersfamilie groeide ik op in een cultuur van mogelijkheden zien, kansen pakken en doelen bereiken. Het inspireerde me hoe mijn (groot)ouders op die wijze vol passie hun MKB-bedrijven lieten groeien. En het ontwikkelde mijn passie: ondernemers vooruithelpen. In die droom beet ik me vast. Door gerichte studies te volgen en via relevante functies te groeien.

Gerichte studies en relevante functies!

Ik studeerde Management Economie en Recht op Windesheim, volgde opleidingen Bedrijfskunde en Psychologie & Leiderschap op Nyenrode en haalde de post graduate Bestuurders & Commissarissen bij Wagner. Kennis die ik jarenlang als bedrijfsadviseur en kantoordirecteur bij Rabobank Mid Fryslan in de praktijk bracht en die me een plek opleverde in het talentenprogramma van de bank. Inmiddels mag ik ook de titel RAB FJ (Register Adviseur Bedrijfsopvolging Fiscaal Juridisch) gebruiken. Ik haalde daarvoor mijn certificering en ben ingeschreven in het RAB-register.

Passie voor het MKB - Siljan MKB

Klaar om de meerwaarde van mijn
passie te ontdekken?

  • Je ziet mogelijkheden
  • Je pakt kansen
  • Je bereikt doelen

quotes-open Het Siljan meer in Zweden
Dé bron van inspiratie voor mijn meerwaarde! quotes-close

Eindeloze bossen, spiegelende wateren en uitgestrekte valleien. Als kind al vond ik de grootsheid van het Zweedse landschap van ongekende schoonheid. Een fascinatie, die tot op de dag van vandaag voortduurt. Eens in de zoveel tijd moet ik gewoon terug naar de plek waar ik vroeger mijn vakanties doorbracht: het Siljan meer. Het overzicht, de rust en de vrijheid, ze zijn er in álles voelbaar.

Ik wil jou ook overzicht, rust en vrijheid laten ervaren!

Waarom ik je dit vertel? Omdat mijn privéleven dé bron van inspiratie vormt voor mijn zakelijke bestaan. Daarin wil ik jou als MKB-ondernemer hetzelfde gevoel bezorgen dat ik aan de Zweedse oever ervaar. Door met mijn zorgvuldig opgebouwde financierings- en bedrijfskundige expertise bij te dragen aan de groei van jouw bedrijf. Zodat jij door overzicht, met rust en in vrijheid kunt ondernemen.

Klaar om de meerwaarde van
Siljan te ontdekken?

  • Je krijgt overzicht
  • Je vindt rust
  • Je voelt vrijheid

Op zoek naar het vermogen om jouw MKB-bedrijf te laten groeien?


Ontdek wat ik voor jou kan betekenen! arrow-right

Mag ik jou als MKB-ondernemer ook meerwaarde bieden rond bedrijfskundige toekomstplannen, bedrijfsopvolging of -overdracht en financiering?