Financieren via Siljan!

quotes-open Waarom help ik jou?
Omdat financiering regelen via banken
steeds moeilijker wordt! quotes-close

Geld om te investeren, je krijgt het door de terugtrekkende beweging van banken niet meer geregeld. Of in het gunstigste geval uiterst moeizaam, omdat je via callcenters ellenlang doorverbonden wordt en al blij mag zijn als je zoektocht eindigt met een afstandelijke videocall… Geen zorgen! Siljan helpt je wél. Wat je vraag ook is, ik ga tot het uiterste om het antwoord voor je te vinden.

Met deze financieringsvraagstukken kan ik je helpen!

 • Nieuwe financieringen arrangeren
 • Voorgestelde financieringen beoordelen (second opinion)
 • Bestaande financieringen updaten
Bedrijfskundig inzicht - Siljan MKB

quotes-open Hoe help ik jou?
Door stapsgewijs tot onafhankelijke
financiering te komen! quotes-close

Ik werk puur en alleen in opdracht van jou. Daarom ben ik van geen enkele financier afhankelijk. Ik kan jouw doel immers alleen voorop laten staan als ik mijn eigen plan uit kan rollen. Uiteraard vindt daarbij overleg met jouw accountant, fiscalist of jurist plaats. Want het is in jouw belang dat we optimaal gebruik maken van elkaars kwaliteiten. Om tot de beste financiering en aanvullende bedrijfskundige adviezen te komen.

Klaar om de meerwaarde van mijn werkwijze te ontdekken?
 • (Vrijblijvend) kennis maken Ik wil jou en je plannen leren kennen!
 • Strategie bepalend Ik laat je weten hoe ik je financiering ga arrangeren!
 • Krediet aanvragen Ik schrijf met een kredietaanvraag geldschieters aan!
 • Offertes vergelijken Ik adviseer je over alle ontvangen financieringsvoorstellen!
 • Afwikkeling bewaken Ik ontzorg je door de regie te houden tot het geld op je rekening staat!

quotes-open Welk netwerk schakel ik in?
Meer dan 50 (!) financieringspartners! quotes-close

Dankzij mijn uitgebreide netwerk krijg jij toegang tot meer dan 50 financieringspartners! Naast de bekende Nederlandse banken, biedt jou dit ook mogelijkheden voor alternatieve financieringsvormen. Zoals crowdfunding, lease- en factoringoplossingen. Dat levert je de best passende financiering onder de meest gunstige condities op.

Je komt in contact met vakspecialisten
en mede-ondernemers!

Vraagt jouw financiering of bedrijfskundige vraagstuk om aanvullende kennis? Ik schakel de juiste specialisten graag voor je in! Ook breng ik je in contact met talloze ondernemers in Noord-Nederland, zodat jij je plannen kunt spiegelen, bijsturen of versnellen. Ik was ze zakelijk van dienst, ontmoette ze bij businessclubs of betrok ze bij door mezelf geïnitieerde ondernemersplatformen.

Passie voor het MKB - Siljan MKB

Klaar om de meerwaarde van mijn
financieringskennis te ontdekken?

 • Je krijgt de financiering die bij jouw persoonlijkheid past! Ik wil oprecht weten wie jij bent, wat je drijft en welke ambities je hebt.
 • Je krijgt de financiering die bij jou portemonnee past! Ik zorg dat jij de maandelijkse financieringslasten zorgeloos dragen kunt.
 • Je krijgt de financiering die bij jouw plannen past! Ik weet welke potentiële financiers jouw voornemens op waarde schatten.

Op zoek naar het vermogen om jouw MKB-bedrijf te laten groeien?


Ontdek wat ik voor jou kan betekenen! arrow-right

Mag ik jou als MKB-ondernemer ook meerwaarde bieden rond bedrijfskundige toekomstplannen, bedrijfsopvolging of -overdracht en financiering?