Recente ontwikkelingen & Wat kan Siljan voor jou betekenen?

Sinds mei/juni dit jaar werken wij vanaf ons kantoor in Luinjeberd. Inmiddels hebben we al vele gesprekken op kantoor gehad maar het vaakst (en stiekem ook het liefst;) ) zijn we te vinden 'op locatie' bij onze relaties. Zodra ons kantoor helemaal 'af' is delen wij de foto's graag met jullie. 

De afgelopen periode hebben wij veel bedrijven geadviseerd bij diverse vraagstukken zoals hieronder opgesomd. Bij een aantal onderwerpen hebben wij samengewerkt met collega specialisten met als doel, de ondernemer zo optimaal mogelijk adviseren en ondersteunen: 

- Wijziging van structuur van het bedrijf (van eenmanszaak of vof naar bv-structuur)

- Het financieren van werkkapitaal, bedrijfsovernames, bedrijfspanden maar ook portefeuilles met beleggingspanden

- Financieel inzicht gegeven over de toekomst van de ondernemer. Stel je stopt morgen of over x aantal jaren met je bedrijf, hoeveel netto inkomen heb je dan? Is dit voldoende of moeten we nog bijsturen?

- Commercieel advies gegeven aan ondernemers en samen sparren over het verbeteren van het verdienmodel van hun bedrijf

- Het financieren van verbouwingen of de verhuizing naar een andere woning voor de ondernemer

- Bedrijfskundig advies en begeleiding gegeven 

- Stel als je morgen komt te overlijden; wat betekent dit voor je bedrijf en je gezinsleden?

Wist je dat wij een directe toegang hebben tot meer dan 45 financieringspartijen voor het MKB? Dit betekent o.a. een directe toegang tot alle grootbanken (Rabobank, ABN AMRO, ING, SNS Bank etc.) maar ook tot vele vastgoedpartijen, leasebedrijven en private partijen. Daarmee kunnen wij bekijken wat de beste deal is voor jouw bedrijf en ook prettig, wij werken niet met callcenters maar met 'gewoon' persoonlijk contact gedurende het gehele traject en erna.

Wij hebben ook weer mooie reviews mogen ontvangen. Bekijk op de website welke mooie woorden we hebben ontvangen. Dat maakt ons blij.

Wij hebben een groot netwerk met zeer ervaren specialisten zoals verzekeringen, hypotheken, fiscale vraagstukken, vermogensvraagstukken, coaching etc. Kom je ergens niet uit? Bel ons gerust. 

Mag ik jou als MKB-ondernemer ook meerwaarde bieden rond bedrijfskundige toekomstplannen, bedrijfsopvolging of -overdracht en financiering?