Het verschil kunnen maken voor agrariers

De afgelopen maanden hebben wij diverse agrariërs kunnen helpen door hen te begeleiden naar een andere financier met voorwaarden die beter bij hen passen. Dit gaf hen meer “lucht en ruimte” en rust voor de komende jaren. Deze begeleiding doen we in samenwerking met de accountant van de ondernemer en met Klasse Inzicht, financieel specialist in de agrarische sector*. Er was een boer die recent tegen ons zei: ‘Hadden we dit maar eerder geweten, dan had het ons vele slapeloze nachten en tranen bespaard.’ Die opluchting in hun ogen nadat we alles hadden geregeld, is zo bijzonder. Ze durven weer voorzichtig toekomstplannen te maken. Diverse uitdagingen in hun sector blijven spelen (dat lossen wij niet op).

Elke agrariër / ondernemer die we kunnen helpen om weer lichtpuntjes te zien vanuit onze rol en netwerk, is waardevol. Vaak schuilt achter een ondernemer een heel gezin 

🙏

* Klasse Inzicht kan ook Financiële Plannen maken door financieel inzicht te geven in toekomstige scenario's voor de privé huishouding: als ik eerder stop met werken, minder ga werken, het bedrijf verkoop (nu of over 10 jaar), een polis eerder laten uitkeren, welke impact heeft dit op mijn financiële plaatje. Tevens kunnen zij je helpen met pensioen, lijfrentes vraagstukken. Klasse Inzicht is onafhankelijk en stelt het belang van jou als persoon centraal. 

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Siljan 06-11973836 of info@siljan-mkb.nl (Onderstaande foto is willekeurig genomen)

Mag ik jou als MKB-ondernemer ook meerwaarde bieden rond bedrijfskundige toekomstplannen, bedrijfsopvolging of -overdracht en financiering?